Cum să vă protejați prin parolă istoricul căutărilor Google și multe altele

O ilustrare a unui articol intitulat Cum să protejați prin parolă Istoricul căutărilor Google și multe altele

imagine: Alastair Pike (Getty Images)

Google a adăugat o nouă modalitate de a ține ochii curioși departe de istoricul căutărilor, de preferințele YouTube și multe altele. L-am văzut și eu pentru prima dată Android Police, Compania a început să solicite utilizatorilor să-și protejeze parolele Pagină web și activitate, Care arată istoricul unei persoane într-un număr mare de servicii Google.

Această protecție prin parolă adăugată este unul dintre factorii de confidențialitate lansați de Google după această lună Eveniment Google I / O. Aceasta include o nouă opțională Dosar blocat Puteți adăuga în contul dvs. Google Foto și un fișier Comutare Ștergere rapidă Vă permite să ștergeți automat ultimele 15 minute din istoricul căutărilor Google.

Ce apare oricum pagina mea de activitate Google?

Dacă nu vă verificați niciodată pagina de activitate, este posibil să fiți șocat de numărul de servicii Google pe care s-ar putea să le utilizați în mod regulat. Pagina nu numai că vă stochează istoricul prin Chrome și YouTube, ci și stochează istoricul locațiilor dvs. prin Hărți Google, comenzile vocale recente pe care le-ați făcut pe difuzoarele inteligente acceptate de Google și orice apeluri sau mesaje pe care le-ați făcut folosind Google Voice sau Google Fi.

De ce vreau să îmi protejez prin parolă căutările pe Google?

Dacă v-ați lăsat vreodată conectat la contul dvs. Google pe un computer partajat, oricine poate să intre și să vadă cum utilizați aceste servicii – dacă nu activați acest pas de verificare suplimentar.

Cum pot adăuga o parolă la istoricul căutărilor Google și la alte activități online?

Din fericire, această protecție suplimentară este ușor de activat. Iată pașii.

  1. Trebuie doar să mergi la Activitatea de pe web și din aplicații Filă sub ea myactivity.google.com.
  2. Click pe „Verificați Managerul meu de activități” buton.
  3. Alege Necesită verificare suplimentară. Google va începe să vă solicite să reintroduceți parola contului înainte de a vă permite să răsfoiți istoricul contului.
  4. Dacă sunteți foarte îngrijorat de faptul că data dvs. va fi scursă, vă recomandăm să luați în considerare Ștergerea manuală Înregistrați-vă activitatea sau setarea Ștergeri pre-programate Pentru a scana automat amprenta digitală.
READ  Apple elimină Fakespot din App Store după reclamația Amazon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *