Troieni la Jocurile Olimpice de la Tokyo Sumar: Katinka Hoszu în finala de 400 m IM; Micah Christenson promovează Statele Unite

Jocurile Olimpice | 24 iulie 2021

Un număr de sportivi USC au asigurat participarea USC la Jocurile Olimpice din 2020, care au loc în prima zi (sâmbătă, 24 iulie la Tokyo), unde concurează la evenimente preliminare de canotaj, polo pe apă, înot și volei.

– vâslitor Ida Goertz Jacobsen Danezul a fost primul troian la Jocurile din 2020, terminând al cincilea în runda a doua din patru femei. Barca ei se îndreaptă acum în turul doi duminică (25 iulie) la ora 13:00 JST (21:00 PT 24 iulie), împotriva Poloniei, Marii Britanii, Canadei, României și Statelor Unite.

– La cele opt doamne la canotaj, Băutură Chloe Echipa Marea Britanie a terminat pe locul patru în prima rundă și avansează la reluare miercuri (28 iulie) la 10:30 AM JST (18:30 PT 27 iulie), luând China, Canada, România și Australia.

– În meciul preliminar feminin de waterpolo, echipa SUA – care include troienii Kaley GilchristȘi Stefania HaralabidisȘi Casă mare Și Amanda Longan Pe lista sa – a dominat primul său meci împotriva gazdelor Japonia, cu un scor de 25-4. Harlapides a marcat 5 goluri, în timp ce Hausschild și Gilchrist au marcat 2 (Longan nu a jucat). Americanii continuă jocul preliminar atunci când întâlnesc China luni (26 iulie) la ora 14:00 JST (22:00 PT 25 iulie).

– Apoi, mai multe femei din Troia s-au confruntat în următoarea competiție de waterpolo, unde Australia a învins Canada, cu 8-5. Australia are troieni Hannah Buckling Și Tele Cairns (Nici unul înregistrat), în timp ce Canada a făcut-o Joel Bekhazi Și Hayley McKelvey (Bakhazi a marcat un gol). Australia se confruntă cu Olanda, cu USC Mod Meggins, Luni (26 iulie) 18:20 JST (2:20 AM PT), Canada se întâlnește cu Spania, cu troieni Annie Espar, mai târziu luni (26 iulie) la 19:50 JST (3:50 AM PT).

READ  Interzicerea dopajului și invitațiile olimpice aduc vești bune pentru Germania și Pakistan

Espar a marcat 4 goluri pentru a conduce Spania la o victorie cu 29-4 asupra Africii de Sud în următoarele calificări.

– La înot, Troia Katinka Long Ungaria va avea șansa să-și apere medalia olimpică de aur din 2016 la 400 m individual. Ea a avansat în finala anului 2020 terminând pe locul șapte în competiția preliminară la 4:36:01. Finala IM 400m este programată duminică (25 iulie) la 11:12 AM JST (19:12 PT 24 iulie).

Louise Hanson Suedia a avansat în semifinale la 100 m fluture, după ce a terminat pe locul șase în competițiile preliminare (56,97). Cursa ei în semifinale este programată duminică (25 iulie) la 10:40 AM JST (18:40 PT 24 iulie).

Hanson a revenit apoi la înot în etapa a doua a releuului suedez de 400 de metri liber, care a terminat pe locul opt cu un timp de 3: 35.93 pentru a avansa în finală. Hanson a cronometrat 53,68 ore pe picior. Finala va avea loc duminică (25 iulie) la 11:45 AM JST (19:45 24 iulie).

Annika Apostalon A înotat în returul echipei de ștafetă liberă de 400 m din Republica Cehă. Cvartetul a terminat pe locul 14 în 3: 42.40 și nu a avansat (divizarea Apostalon a fost de 55.93).

– Echipa americană de volei masculin condusă de Troy Setter Micah ChristensonȘi a măturat Franța cu 25-18, 25-18, 25-22 într-un meci preliminar. Christenson, care a ajutat Statele Unite să câștige medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2016, a avut 43 de pase decisive, 5 găuri și o ucidere. Statele Unite vor juca apoi ROC (Comitetul Olimpic Rus) luni (26 iulie) la 11:05 AM JST (19:05 PT 25 iulie) în meciul preliminar.

READ  Campionul olimpic Rahimov acuzat de dopaj | Sport

– La ceremoniile de deschidere de vineri (23 iulie), doi sportivi olimpici de la Universitatea din California de Sud și-au purtat steagul delegației în timpul Parada Națiunilor: Înotători Robert Glinta din România și Yakov Toumarkin Israel.

Șaizeci și șase de foști, actuali și viitori studenți ai USC concurează la Jocurile Olimpice din 2020 din Tokyo, mult mai mult decât orice școală din țară la aceste olimpiade și troienii la olimpiade. Troienii reprezintă 33 de comitete olimpice naționale în 12 sporturi diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *