Avampremiera meciului: Mexic U24 vs România U24

Mexicul începe turneul său amical la Marbella, Spania, împotriva României. Ambele echipe se califică la Jocurile Olimpice și acesta va fi primul meci al Mexicului de când a câștigat Campionatul CONCACAF sub 23 de la Guadalajara. Antrenorul Jaime Lozano își va începe pregătirile pentru Jocurile Olimpice, dar surprinzător a decis să folosească acest tur pentru a încerca jucătorii. Convocarea lui Lozano include mulți jucători care nu au mers la Campionatul Under-24, în timp ce unii piloni ai echipei au rămas cu prima echipă în timp ce jucau în Liga Națiunilor CONCACAF.

Mexicul urmează să înceapă sâmbătă pregătirile pentru Jocurile Olimpice împotriva României. România este o echipă europeană dură, deși, în general, ar trebui să fie echipa europeană cu cele mai puține șanse. Cu toate acestea, se spune că trebuie să fie un stil dur pentru Mexic, care a suferit cel mai mult cu o echipă națională din Honduras în formă fizică în finala CONCACAF. Totuși, cu Lozano tratând meciul ca pe un test, ar putea fi un meci foarte interesant. Cu alte meciuri amicale împotriva Arabiei Saudite și Australiei, acesta ar putea fi cel mai dur meci din runda amicală.

Este o situație ciudată pentru Mexic și ceea ce intenționează să facă Lozano. Cu puține amicale așteptate înaintea Jocurilor Olimpice programate pentru iulie, această rundă trebuia să fie începutul pregătirilor. Dar cu atât de mulți jucători în „balon” și cu principalii jucători din turneu care joacă în Liga Națiunilor CONCACAF, ar trebui să existe o mulțime de experiență atunci când echipa este pregătită pentru turneul olimpic. Cu Mexicul clasat într-un grup foarte dificil alături de favoritele turneului Franța și țara gazdă Japonia, Lozano va avea o sarcină foarte dificilă în față, totuși a decis să continue să folosească turul amical pentru a-i urmări pe jucători. Ar putea fi o decizie care s-ar putea transforma rapid în Mexic.

READ  Extremul echipajului Alexandru Matane a convocat echipa României U-21 pentru Euro

Joc: Mexic U24 vs România U24

Data: Sâmbătă, 5 iunie

timp: 14:00 ET, 13:00 CT, 11:00 AM PT, 18:00 UTC

Loc: Stadionul Municipal din Marbella (Marbella, Malaga, Andaluzia)

televiziunea: Statele Unite ale Americii – TUDN; Mexic – Stiu

curgere: fuboTV (Participare), TUDN Live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *