Cum se vede BlizzCon 2021

După, după BlizzCon 2020 anulat din cauza pandemieiBlizzard a revenit – mai devreme decât de obicei în an – la BlizzCon 2021. Blizzard îl numește „BlizzConline 2021”. Așteptați să auziți actualizări despre titlurile așteptate, inclusiv Diablo IVSi Observația 2Si World of WarcraftSi Piatra vetreiPoate o privire asupra zvonurilor Diablo 2 Remasterizat.

Activision, compania-mamă a Blizzard, a anunțat în timpul unui apel recent privind câștigurile că ambele sunt Diablo 4 Si Observația 2 El nu va vedea lansarea din 2021. Deși acest lucru este dezamăgitor, este posibil să existe câteva știri despre jocurile care vor fi lansate anul acesta. Probabil candidatul este Diablo nemuritor Un joc pentru telefoane iOS și Android, care Colegul meu Andrew Webster a avut experiență profesională.

Dacă doriți să asistați la sărbători (care ar trebui să fie totuși foarte festive, chiar dacă nu sunt pline cu cantitatea obișnuită de costume de cosplay), iată cum să o faceți.

Când se va întâmpla BlizzCon 2021?

BlizzCon va începe cu petrecerea de deschidere obișnuită la ora 17:00 ET / 14:00 PDT vineri, 19 februarie și este programată să ruleze o oră și 10 minute. De atunci, conferința s-a împărțit în cinci difuzări diferite, fiecare concentrându-se pe un joc diferit. Iată programul complet. Toate difuzările urmează să se încheie până la 20:40 EST / 17:40 PDT. Dacă sunteți în căutarea de știri despre jocuri, este posibil să se întâmple în prima zi.

Cu toate acestea, va începe să funcționeze din nou sâmbătă, 20 februarie, la ora 15:00 EST / 12 PM PDT. Programul zilei a doua constă din sesiuni de întrebări și răspunsuri, prezentări ale comunității și divertisment suplimentar, cum ar fi Diablo Masă găzduită Rolul decisiv echipaj.

READ  SmartThings Find Network are peste 200 de milioane de utilizatori

Participarea la BlizzCon 2021 vă costă ceva?

Nu. Prezența este gratuită, spre deosebire de evenimentele anterioare BlizzCon care necesitau bilete. Dacă doriți câteva dintre bunătățile care vin de obicei cu un bilet, puteți achiziționa pachetul BlizzCon Articolele și produsele cosmetice din joc sunt aici.

Unde pot viziona BlizzCon 2021?

Blizzard găzduiește conferința sa online la BlizzCon.comSau prin Battle.netActivision Blizzard, lansator de jocuri pentru desktop și mobil. De asemenea, va fi transmis în direct de la Youtube Si TIC nervos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.