Urmărește SpaceX lansând încă 52 de sateliți Starlink pe 4 octombrie

Actualizare din 4 octombrie: SpaceX a oprit lansarea a 52 de sateliți Starlink pe 3 octombrie pentru a acorda mai mult timp pentru pre-checkouts, compania Faceți publicitate pe Twitter (Se deschide într-o filă nouă) Luni seara. Misiunea va decola acum de la Vandenberg Space Force Base Astăzi (4 octombrie) 19:48 EST (16:48 PDT / 2348 GMT), cu excepția cazului în care misiunea de astronauți Crew-5 a companiei nu decolează așa cum era planificat miercuri (5 octombrie); În acest caz, SpaceX va Renunțarea la lansarea Starlink din nou (Se deschide într-o filă nouă) Să se concentreze pe Crew-5.


SpaceX va lansa încă 52 de sateliți Starlink Internet pe orbită în această seară (3 octombrie) și puteți urmări lansarea în direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.