Zvon: Jocuri PS Plus PS5 și PS4 pentru martie 2022 Posibilă scurgere

PS Plus PlayStation Plus martie 2022 PS5 PS4 1

O pereche de PS Plus Meciurile din martie 2022 par ca s-au scurs. Poster pe site-ul francez Delabs Răspunzător de S-au scurs mai multe formații anul trecut S-a întors cu o scrisoare care nu necesita soluția lui Sherlock Holmes.

A scris următoarele, așa cum a fost tradus anterior Google: „Am avut grijă de Supraviețuire avansată a arcului Si Echipa Sonic Racing Recent și tot am vrut să-l cumpăr pentru a-l juca pe PS5. Știind că nu prea am bani gheață, chiar ezit să-l cumpăr. Dar hei, până la urmă, probabil că voi aștepta până la începutul lunii viitoare.”

Combinat cu informațiile deja disponibile, aceasta ar face ca gama să fie următoarea:

Acum este de remarcat faptul că GTA Online nu va fi disponibil până pe 15 martie pe PS5 și este până departe Este probabil să fie un joc „bonus” pentru membri. Ca atare, există o șansă bună altfel Un joc PS5 va fi inclus, deși acest lucru nu a fost menționat în postarea Dealabs menționată mai sus.

Deși este întotdeauna cel mai bine să exerciți un anumit grad de prudență în situații ca aceasta, sursa a fost atât de constantă în ultimul an, încât începem să ne obișnuim cu această determinare dacă am fi în locul tău.

Vom ști cu siguranță mai târziu astăzi, 23 februarie, în jurul orei 16:30, ora Marii Britanii, deoarece Sony dezvăluie întotdeauna oficial gama PS Plus. Dacă nu sunteți sigur ce ora este în țara dvs., consultați ghidul nostru ușor de fus orar de mai jos:

  • America de Nord: 8:30 PST / 9:30 MST / 10:30 CST / 11:30 EST
  • UK/AIRY: 16:30 GMT
  • Europa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Asia/Oceania: 1:30 AM JST / 12:30 AM la / 3:30 AM EST
READ  Creatorul de personaje din Street Fighter 6 Beta face niște creații cu adevărat al naibii

Presupunând asta El este Echipa, totuși, care este reacția ta rapidă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *